::.
    Jone.Brattland.net ::.

  Jone Brattland
                [balab]
Offline på msn
   Meg :: Downloads :: Tester :: Tull :: Sære saker 
Tuesday 18th June 
Google search
  
User:

Password:


10011111001 guests[binary]
21753 gjester siden 29.10.2004Din ip er

Lag deg en stungun på 10 minutter og sjokker dine venner!

Det er enklere enn du kanskje tror, men det kan være skadelig for personer med dårlig hjerte, gravide osv. Jeg frasier meg alt ansvar. Denne oppskriften på stungun vil ikke gi deg en stungun med konstant overslag og høy spenning, men den vil merkes.

Dette trenger du:

    1. Et brukt engangskamera med blits.
    2. Skruvjern/kniv eller tilsvarende for å åpne kameraet.
    3. Loddebolt og loddetinn
    4. Ledning/stålstreng.

 

Fremgangsmåte:

Bruk et skruvjern el. til å åpne kameraet. Ta så ut batteriet. Inne i kameraet vil du finne et kretskort med diverse elektriske komponenter, det er dette kortet du trenger. Ta det ut av kameraet, men vær forsiktig. Sannsynligheten for å få elektrisk støt er stor. Det er ikke farlig, men det kan være veldig smertefullt.
På kortet vil du se en komponent som er sylinderformet, dette er en kondensator. Det skal være bare en av disse. På undersiden av kortet vil du se at komponenten(kondensatoren) har to tilkoblingspunkter, disse er loddet på kortet. Det du skal gjøre er å lodde en ledningsbit på hver av de to tilkoblingspunktene. Når du har gjort det, så er det bare å avisolere endene på ledningene, koble på batteiet og trykke inn knappen på midten av kortet(blank og rund!).
Stungunen din er ferdig, det kan lønne seg å tape litt hær og dær slik at du ikke får strøm i deg når du holder den...

Prøv å kortslutte ledningsendene mot et metallstykke(ikke hold i metallet!). Hvis det gnistrer og smeller fælt, så har du gjort det rett! Lykke til med stungunen!

Ikke bruk den på noen!