::.
    Jone.Brattland.net ::.

  Jone Brattland
                [balab]
Offline på msn
   Meg :: Downloads :: Tester :: Tull :: Sære saker 
Saturday 25th May 
Google search
  
User:

Password:


01011100010 guests[binary]
21218 gjester siden 29.10.2004Din ip er
Særesaker/
Virtuelt spill system
25.10.2004
Jeg og noen kamerater holder på å lage et virtuelt spillsystem på skolen. Vi lager både selve "spillekonsollen", grafikkortet og "skjermen". Spillesysteme bygger på et enklelt, men genialt prinsipp. En rekke med 16 kjempelysdiododer og en elektromotor lager bildet…
Les mer
Er du en NERD?
18.05.2004
Ta denne testen for å finne ut om du er nerd eller ikke… (ikke helt ferdig enda per 19.05.2004 kl 00:00)
Les mer
Tegning av potetkanon
18.05.2004
Her er en rask og enkel skisse av potetkanonen, det er litt lenge siden jeg har holdt på med den så jeg husker ikke alle detaljene. Håper den kan hjelpe dere som har spurt etter den..
Tegning
IR controller
13.05.2004
Bare litt om den nyeste anskaffelsen til pc'en min..
Les mer
Send mail fra hvilken som helst e-mailadresse!
14.04.2004
Har du noen gang hatt lyst til å lure vennene dine med å sende mail fra en eller annen mail adresse som ikke er din? Nå har du muligheten! Hær kan du lure vennene dine til hva som helst, men det er på eget ansvar…
Les mer
Potetkanon film
29.03.2004
Hær er en liten film med potetkanonen vi lekte oss med når det var åpen dag på skolen. PS: Det er mye, MYE bedre med potet!!
Potetkanon film - liten[880Kb]
Potetkanon film - stor[8,84Mb]
Røyking er farlig...
Dette er beviset på at røyking er farlig! [last ned]
Vanskelig spill -Escape
Det er så enkelt, men samtidig så utrolig vanskelig. Hold den Lyseblåe klossen vekk fra sideveggene og de oransje klossene.
Les mer
Hjemmelaget viftestyring
Hvis du er en av de som er gla i vifter, men ikke liker bråk, så er viftestyring en god løsning på problemet. Viftestyringer kan kjøpes i mange forskjellige varianter, men det er ikke alltid de er den rette løsningen. Personlig har jeg fire 80mm vifter og en 120mm vifte i kabinettet mitt og som du sikkert skjønner så høres det godt nå jeg skrur på pcen. Jeg ble lei av den ekstreme lyden å bestemte meg for å bygge en viftestyring.
Les mer
Lag deg en stungun på 10 minutter og sjokker dine venner!
Det er enklere enn du kanskje tror, men det kan være skadelig for personer med dårlig hjerte, gravide osv. Jeg frasier meg alt ansvar. Denne oppskriften på stungun vil ikke gi deg en stungun med konstant overslag og høy spenning, men den vil være smertefull. Høy spenning gjør vondt!
Les mer
40 watts lyspære testet på 2000 Volt!!!
Har du noen gang lurt på hva som skjer hvis du setter 2000 VOLT på en 40watts lyspære????
Det har tydeligvis Øyvind, for hær er en fil dær han tester nettopp dette. [last ned]
I hva du synes om denne filmen I gjesteboken!
2000 volt testet på en blanding av mel og vann - hva vil skje?
Hær er en film dær Øyvind tester hva som skjer hvis man setter 2000Volt på en deig/blanding laget av mel og vann.
Resultat: Mye bais lukt… [last ned]
I hva du synes om denne filmen I gjesteboken!
Prosjekt: Teslacoil
Jeg og en kamerat(Øyvind) liker å leke oss med ting som er litt farlige. Tidligere har vi laget potetkanon, og det fungerte supert...
Prosjektet vi har startet nå er å bygge en teslacoil - og vi skal helst ikke være nødt til å kjøpe en eneste del. Hvis alt går etter planen skal spenningen I den "lille" saken vi skal lage være over 24 000 Volt! Det vi har for tiden er bare på 2000 Volt, men det er likevel livsfarlig. Med den spenningen har vi klart å lage en 10 - 15 lang uformet gnist, og vi har funnet ut at det er ganske enkelt å koke 0,5 liter vann på 15 sekunder...
Les mer
Er du en katte person?
Da vet du at katter kan gjøre mye rart...
Bare se på denne filmen [last ned]
STOR gnist!
This is a 3 phase 500KV motor operated discoonnect that is NOT intended to be opened under load. There is a switcher that is designed to open under load in the circuit that is supposed to open load and then the disconnect opens. In this case, one phase of the switcher failed to open, resulting in one phase of the disconnect opening under load. The resulting arc was truely spectacular.
Les mer
Prosjekt: Datastyrt PLS(gammel)
Har du noen ganger hatt lyst til å skru lyset av og på med datamaskinen? Kanskje du har en sinnsyk vekkeklokke du vil styre med pcen?
Når jeg gikk på folkehøgskolen så laget jeg denne saken..
Les mer