::.
    Jone.Brattland.net ::.

  Jone Brattland
                [balab]
Offline på msn
   Meg :: Downloads :: Tester :: Tull :: Sære saker 
Tuesday 18th June 
Google search
  
User:

Password:


10011111001 guests[binary]
21753 gjester siden 29.10.2004Din ip er
Dette er meg:
Hei, jeg heter Jone Brattland og bor på Tiller i Trondheim. For tiden går jeg Vk1 elektronikk på Brundalen vgs, og trives(sånn delvis) med det. Vi har lange dager, men det er mye praksis så det er ikke så ille alikevel. Mye av tiden går med til det vi selv vil...


Jones lov:   Den som smiler når noe har gått galt vet allerede hvem han skal legge skylden på.

Litt mer om meg:

Navn: Jone Ørsjødal Brattland
Født: 08.12.1986
Nick: balab
Mail: jone@cakebox.net


Intresser: Venner, båt, data(programmering ol.), elektronikk osv.

Jeg hører på rock, gjerne 70-talls. Men jeg liker det meste, det eneste jeg ikke er så glad I er pop, trance, sevenskpop og lignende. På fritiden finner jeg på det utroligste, og jeg kan visstnok ha dårlig innflytelse på noen. USA er noe dritt og Australia, Brasil og Island er topp. Windows suger, Linux duger. Pyroteknikk er farlig. Spenning I hverdagen er bra. Problemer til til for å løses, tradisjoner er til for å brytes. Nytt er bra! Gammelt kan være bedre. Planlegging er kjedelig. 1+1 = 3. Kald grandis og doven cola er egentlig ikke noe for meg og HiFi er bedre enn PA.

    Denne beskrivelsen av meg fikk jeg når jeg tok en test på internett..
    EXPERIMENTER (Dominant Introvert Abstract Thinker) Like just 4% of the population you are an EXPERIMENTER (DIAT). Although you're slightly shy (admit it!), you love control. When a problem comes in your way, you stomp on it swiftly and decisively. You are bothered easily by failure in others and failure in yourself. You don't like people that you don't think are intelligent. Rather than arguing with them, however, you would just as soon ignore them altogether. In relationships, you have a strong heart. And because you're introverted, people take you as someone they can trust. You're a good person at heart, but then again, who isn't?